Information om Corona

Vi i Örnsköldsviks Riksteaterförening följer utveckligen kring Corona kontinuerligt och håller oss till de riktlinjer folkhälsomyndigheten sätter upp. 

För att minimera risken för smittspridning fattar vi beslut gällande kommande evenemang löpande och i samråd med arrangörerna. 

I dagsläget har samtliga planerade evenemang påverkats. 

  1. Årsmötet skjuts upp. Vi har för närvarande inget nytt datum för årsmötet. 
  2. LunchTajm den 17/3 ställs in. Vi arbetar för att kunna boka in föreställningen "Störst av allt är Pölsan" till hösten istället. De som köpt biljetter kommer kontaktas av oss. Uppdatering! Pölsan kommer inte spelas till hösten men kanske våren 21. 
  3. Norrlandsteatern har beslutat att flytta fram sin föreställning "Jag valde livet efter döden" tills i höst. Vi återkommer med nya datum längre fram. 
  4. Riksteatern har beslutat att ställa in alla sina produktioner från och med den 18/3. Det innebär för vår del att Love Songs med Arija Saijonmaa den 21/3 ställs in. Ta kontakt med den du köpte biljetterna av för återbetalning. 
  5. Småstadsliv ställer in båda sina föreställningar i Örnsköldsvik. Vi undersöker möjligheten att boka in nya datum längre fram. För återköp av biljetter vänligen kontakta Småstadsliv direkt. www.smastadsliv.se
  6. LunchTajm med Patrik och Fredrik ställs in. Vi försöker hitta ett datum att boka dem till hösten istället. 
  7. Pettson och Findus den 20/4 ställs in och samtliga biljetter återbetalas. 

Vi kommer hålla extra öppet Onsdag 18/3 och Fredag 20/3 klockan 09:00 till 16:00 för att hjälpa till med återbetalningar och svara på frågor.

Filmstudion

Även Filmstudion i Örnsköldsvik har valt att ställa in sina sista två filmer. Det blir alltså ingen filmstudio på Folkan den 19/3 eller 26/3. Filmstudion ser över möjligheten att visa filmerna vid ett senare tillfälle istället. För mer information hänvisar vi till filmstudion.

I övrigt förhåller vi oss till följande säkerhetsåtgärder:

- Självklart stannar vi som arbetar på Folkan hemma om vi har minsta tecken på förkylning eller annan sjukdom. Vi ber er göra detsamma. 

-Alla allmänna utrymmen städas noga och oftare än vanligt med extra fokus på toaletterna. 

- Vår kortläsare tvättas med jämna mellanrum men vi ber er att om möjligt använda blipfunktioen för att minimera kontakt. 

- I salongen ber vi er lämna en tom stol mellan er och sällskapet bredvid.  

All ny information kommer publiceras här samt på vår facebook sida. 

Vänligen,

Örnsköldsviks Riksteaterförening

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår