Skip to main content

Nyfiken på arrangörskap? Kom på LänkArr!

I sommar anordnar Riksteatern flera läger runtom i landet som riktar sig till dig som är ung och nyfiken på scenkonst och arrangörskap. Kanske håller du på med teater och vill få verktyg för hur du ska arrangera en egen teateruppsättning? Kanske drömmer du om att anordna en konsert eller festival på orten där du bor? Då kan ett arrangörsläger vara något för dig! Lägren hålls på sex olika platser runtom i landet, alla med lite olika inriktning. Du kan läsa om varje enskilt läger genom att klicka dig vidare på länken till LänkArrs egen hemsida: riksteatern.se/lankarr

Ett av tillfällena hålls i Norrbotten, närmare bestämt i Pajala!

Länkarr Pride

När? 7-9 juli 2022
Var? Pajala
Vem? helgen riktar sig till dig som är 16-26 år

Under Tornedalen Pride som anordnas i samband med Pajala Marknad den första veckan i juli, arrangerar vi LänkArr Pride – ett läger för dig som längtar efter att ta del av och skapa inkluderande sammanhang.

Här får du möjlighet att vara med och arbeta praktiskt med arrangemanget av Pride - med allt vad det innebär, samtidigt som du kommer få ta del av workshops och föreläsningar kretsande kring arrangörskap, HBTQI-frågan och dess samverkan.

Kom och skapa årets queeraste dagar med oss! Kurs, mat och boende är kostnadsfritt för dig som deltar. Reser du långt kan du ansöka om resebidrag från organisationen Ung Teaterscen & den regionala Riksteaterföreningen. För dig från 16 år som är bosatt i norrlandslänen; Västernorrland, Jämtland/Härjedalen, Västerbotten & Norrbotten.

LänkArr Pride görs i samarbete med Riksteatern Länk & Pajala Unga Riksteaterförening, RFSL Norrbotten, Studieförbundet Vuxenskolan Pajala, Riksteatern Norra; Västernorrland, Jämtland/Härjedalen, Västerbotten & Norrbotten, Ung Scen Norr/Norrbottensteatern, Västerbottensteatern & Pajala Kommun. Förutom medfinansiering från samverkanspartnerna uppbär Länkarr Pride projektstöd från Region Norrbotten Kultur.

Alva Erikssson Kalla.jpeg

Jag heter Alva och är ordförande i föreningen. Jag är också "Länkarr-ambassadör" och höll i workshops under den regionala Länkfestivalen i Skellefteå nu i mars. Jag kommer att projektleda Länkarr Pride & hoppas du kommer till Pajala i juli & blir med oss! Tveka inte att höra av dig till oss på Pajala Unga om du har frågor! Mailadress: pajalaunga@riksteatern.se

Anmäl dig HÄR!

Vi ses i sommar<3

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår