Skip to main content

Bär du på den vackraste tatueringen?

Som en hyllning & inspiration till alla som vågar leva ut sina drömmar - Pajala Unga Riksteaterförening korar Pajalas Vackraste Tatuering!

NBT-Ankan-forestallningsbilder-9018.jpegTisdag den 30.e nov har vi Norrbottensteaterns kritikerrosade föreställning "Den Tatuerade Änkan" på gästspel hos oss i Pajala.

1.a pris:
presentkort 1.000 kr Studio Skrotgården i Pajala samt
4 biljetter till föreställningen

2.a pris:
presentkort 500 kr Studio Skrotgården i Pajala samt
2 biljetter till föreställningen

Pajala Ungas jury krönar vinnarna i samband med föreställningen den 30.e november. Deadline för att skicka in sin tatuering är den 28.e november klockan 23.59. Koras du till vinnare omvandlas dina eventuellt redan köpta biljetter till fribiljetter.

Välkommen in i tävlingen!

BILD & MOTIVERING
Skicka in en bild på din/dina tatueringar till pajalaunga@riksteatern.se eller lägg bilden i kommentarerna på facebookeventet Den Tatuerade Änkan | Pajala och berätta varför just din tatuering ska utses till vinnare - är den väldigt rik på detaljer, är kanske motivet unikt och för dig ett betydelsefullt motiv eller kanske steget till att du tatuerade dig bär på en spännande bakgrundshistoria - dela med dig!

Du kan också välja att anmäla dig till tävlingen i formuläret nedan;

Bild på tatueringen har skickats via

Bilder som sänds direkt till pajalaunga@riksteatern.se kommer vi löpande att publicera under facebookeventet: Den Tatuerade Änkan | Pajala med avsändare Pajala Unga Riksteaterförening, dock utan namn och motivering utifrån ovan anmälninsformulär.

En förutsättning för att kunna ta emot priset är att Pajala Unga Riksteaterförening får offentliggöra namn och juryns egna motivering.

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår