Skip to main content

28.e okt MÅNADSBREV LIVE!

Nu är det dags för det roliga!

Välkomna till oktobers digitala månadsbrev!
Torsdag 28.e oktober kl: 18.30 (cirka 1h)

Nu är utbudsdagarna genomförda och vi går in i en otroligt spännande och stimulerande beställningsfas.

Anbud Digitalt & Scenkonstdagarna - bägge utbudskonferenserna finns tillgängliga att streama enskilt, med styrelserna eller som många föreningar väljer att göra - tillsammans med intresserade medlemmar.
 
Från första stund inför beslut av vilka föreställningar som är aktuella för just er förening, startas arrangörsprocessen kring målgrupp, kringaktiviteter och potentiella samverkansorganisationer och partners.
 
Vad passar bättre än att på kvällens after work få hälsa Ottiliana Rolandsson välkommen! Ottiliana är Norrlands nya Distriktsansvarige publikutvecklare (DAPU).
 
Ottiliana Sarakulturhus 1.jpg
 
- Det är roligt att vara på plats för detta spännande uppdrag med fokus på det norra distriktet! Jag ser verkligen fram emot att lära känna er alla och över tid jobba med var och en av er som så önskar.
Mitt kontor ligger i Umeå och mitt distrikt är de fyra nordligast länen. Jag jobbar nära Anneli Lundmark som de flesta av er känner, så väl som er scenkonstkonsulent Anna Björk. På denna afterwork får ni gärna ställa frågor till mig från allt mellan himmel och jord. Vi ses!
 
Länk till mötet: KLICKA HÄR
Skulle du behöva ange ”Meeting ID” så är det: 834 4742 1635 &
Passcode: 637022
 
Vi ses i glädje, sprider inspiration och erfarenheter 
alltid start kl: 18.30
Väl mött!
 

Riksteatern Norrbottens digitala månadsbrev

I linje med vår regionala satsning "Medlemsservice" bjuder RTN's styrelse in medlemsföreningarnas förtroendevalda till ett månadsbrev LIVE via zoom, alltid sista torsdagen i varje månad. Här delar vi med oss av information & pågående föreningsarbete med varandra. Du är välkommen att "hoppa in" i mötet när det passar dig. Känn ingen press att du aktivt måste delta i samtalen, vi sätter stort pris på att du "kliver in i minglet" och bara är med oss, lär känna oss och de andra medlemsföreningarnas förtroendevalda.

Har du en angelägen fråga att lyfta eller en intressant programpunkt som du önskar att vi tar upp. Mejla styrelsen genom vårt kansli: Riksteatern Norrbotten

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår