Intresseanmälan till Scenkonstdagarna barn och unga 2020

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse att delta på Scenkonstdagarna barn och unga 2020 den 6 och 8 oktober.

OBSERVERA att detta endast är en intresseanmälan för deltagande. Vi kan inte garantera dig en plats utan återkommer om detta efter den 30 september. 

Programmet för dagarna är delvis digitalt och hela programmet äger rum på Hässleholms kulturhus. Tyvärr finns det ingen fysisk producentmässa detta året. Det finns även möjlighet att ta del av hela dagarna digitalt. Tider för dagarna är 9.30 till cirka 15.30.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer inte ta in fler i publiken än vad det ryms i lokalen, utifrån dessa rekommendationer kommer vi ta in max 50 personer i publiken. Det kommer att finnas handsprit och munskydd på plats under Scenkonstdagarna.

Vid händelse av sjukdom finns det möjlighet att skicka annan representant. Meddela i så fall detta i förväg till Cecilia Dellow 0721-80 90 62 eller cecilia.dellow@riksteatern.se 

Alla som har symtom (även milda symtom som snuva, lätt hosta eller ont i halsen enligt folkhälsomyndigheten) ber vi delta digitalt. För att komma till utbudsdagarna i Hässleholm krävs det att du dessutom varit symtomfri i minst två dagar. Jag har läst och förstått informationen.
Jag vill delta
Jag godkänner att min e-post delas ut till de medverkande producenterna
Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår