Välkommen Linnea - ny medarbetare på Riksteatern Skåne

Vi välkomnar Linnea Bergström, ny scenkonstkonsulent med fokus på förenings- och arrangörsutveckling. Linnea kommer närmast från en tjänst som kulturutvecklare med fokus på kulturstöd i Lunds kommun och är sedan mitten av mars en del av Riksteatern Skåne: 

- Jag är väldigt glad att ha fått förtroendet att vara en del av folkrörelsen och jag ser mycket fram emot att sätta mig in i det fantastiska arbetet som riksteatern gör. Just nu är det minst sagt en speciell tid att vara ny på jobbet men jag ska göra mitt bästa för att navigera i den för tillfället lite dimmiga tillvaron som vi alla befinner oss i. Samtidigt som vi måste hantera de frågor som uppkommer i samband med corona måste vi planera för en dubbelt så kulturspäckad höst och se fram emot kulturvåren 2021!

Förutom frågeställningar som uppkommer i samband med coronakrisen så kan du kontakta mig om du har frågor som rör förenings- eller arrangörsutveckling till exempel marknadsföring, repertoar, utbildningar, inspirationsträffar eller arrangörsstöd till föreningar. Du når mig på linnea.bergstrom@riksteatern.se eller 072- 180 90 65 och jag ser fram emot att höra från dig! 

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår