Skip to main content

Vi vill påminna om...

Resturang Sällskapet

Restaurang Sällskapet ligger i Skövde Kulturhus och i anslutning till Skövde Stadsteater och Odeon. De har öppet både före och efter våra föreställningar om du vill avnutja en middag i samband med din scenkonstupplevelse. Resturang Sällskapet serverar även fika i pausen som går att förbeställa hos dem och står då framdukad till dig. 

Scandic Billingen

Scandic Billingen ligger på andra sidan vägen av Skövde Kulturhus. Där kan du boka en övernattning och du kan även avnjuta en middag i samband med din scenkonstupplevelse. 

Garderob och insläpp

Riksteatern Skövde bjuder alla gäster på gratis garderob. Vi har redan betalat denna avgift åt er till Lions, som sköter garderoben på Skövde Stadsteaters föreställningar. Intäkterna går till välgörenhet. Garderoben finns på nedervåningen på Skövde Stadsteater och på andra scenerna guidar våra teatervärdar dig vart du kan hänga av dig dina ytterkläder. 

På Skövde Stadsteater finns fyra ingångar in till teatern. Två på nedervåningen vid garderoben och två på entréplan. På din biljett ser du om vänster eller höger ingång är lämpligast för att komma till din plats. På andra scener guidar våra teatervärdar dig vart du kan gå in.

Inget insläpp görs efter föreställningens början! 

Fotografering

Fotografering och/eller bandupptagning underföreställning är ej tillåten. 

Fotografering av Riksteatern Skövde kan ske och då informeras du om att fotografering görs till t ex sociala medier. Vill du ej vara med på bild meddela någon av våra teatervärdar eller representanter från styrelsen vid fototillfället. 

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår