Skip to main content

Dansnätverket

Riksteatern Västs dansnätverk är ett forum för riksteaterföreningar och ansluta organisationer som är intresserade av dans.

Alla som är medlemmar i en riksteaterförening eller har kopplingar till en av våra ansluta organisationer är välkomna att delta i vårt nätverk med fokus på dans.

Vad får jag genom att vara med i Dansnätverket?
Syftet med Dansnätverket är att vara ett forum för personer med intresse för dans. Det är även ett nätverk för att öka lusten och kunskapen kring danskonsten. Som medverkande i Dansnätverket har du möjlighet att se dansföreställningar, träffa koreografer och dansare, göra dansresor och delta på intressanta seminarier.

I nätverket finns det inget krav på att köpa dans. Däremot hoppas vi att din medverkan i nätverket kan uppmuntra till och göra dig nyfiken på att köpa in dans och presentera för publik.

Om du idag inte är med i vårt nätverk men är intresserad av att bli det, anmäl dig här

Vid frågor kontakta Sanna Nyman, sanna.nyman@riksteatern.se


VAD ÄR AKTUELLT JUST NU?

14 november
From tap to rap to all that jazz
Mer information kommer inom kort. Dagen är för både dans- och publiknätverket och kommer även innehålla ett pass om publikutveckling. 

12-13 juni 2021
Dansnätverksträff på Vitlycke Centre for Performing Arts. Två dagar fyllda med insoiration, samtla, möten och föreställning. Skulle ha genomförsts 2020, men på grund av Covid-19 har den flyttats fram ett år. 


ERBJUDANDE

Ersättning för biljetter till dansföreställningar!

Under hösten har riksteaterföreningar och anslutna organisationer i Västra Götaland möjlighet att se dans gratis, en satsnining inom Dansnätverket för att få möjlighet att se mer dansföreställningar. Allt du behöver göra är att hitta den föreställning du vill se, boka dina biljetter och sen söka ersättning för biljett och resa hos oss. Vi ersätter upp till maxbeloppet 2000kr, inkl biljettpris och resa.

Ansök om ersättning för biljetter till dansföreställningar

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår