Skip to main content
Promise land, Foto: Klara G

Koreografserien

Koreografserien är en serie där koreografer med olika slags inriktningar presenterar verk i världsklass på mindre orter och scener. Du får möta såväl de etablerade, stora koreograferna som de som just nu är med och förändrar dansen. 

Koreografserien är ett exklusivt tillfälle att på mindre orter och scener få se spännande dansverk som ställer höga krav på konstnörlig närvaro från både koreograf och dansare. Närmare dansen är så här kan du inte komma. Bli en danskonnässör av rang och hitta dina nya favoriter! 

Ett unikt paket för våra teaterföreningar i Västra Götaland!
I Västra Götaland har Riksteatern Väst och Riksteatern arbetat fram ett unikt paket för våra teaterföreningar! Tillsammans med Riksteatern Västs dansnätverk, vill vi ge er möjlighet att arrangera dans till förmånliga gager, ge er danspublik något extra, gotta ner er i dansen som konstart, möta konstnärer och jobba med publikutveckling utan större risk. Vi hoppas kunna erbjuda spännande seminarier, inspiration och stöttning i ert arbete, samt möjlighet att erbjuda något extra för publiken. Vi ser gärna att ni bokar minst två av föreställningarna i serien för att vi ska kunna arbeta fram ett bra program.
Riksteatern erbjuder en mängdrabatt på föreställningarna och Riksteatern Väst har repertoar- och publikstödet som ni kan söka, oavsett tidigare ansökningar. Läs mer om paketpriserna här nedan.

Paketpris
Medlemsgaget per föreställning är 12 000 kr. Vid bokning av flera produktioner ur koreografserien tillkommer rabatt på 15 % på andra bokade föreställningen (10 200kr) och 20 % rabatt på den tredje (9 600 kr).

Till detta kan riksteaterföreningen söka Riksteatern Västs repertoar- och publikstöd. Det ger ytterligare subvention på halva gaget, vilket räknas på de rabatterade priserna. Med stödet blir de totala gagerna för produktionerna 6 000 kr, 5 100 kr och 4 800 kr. Vilken deal!

Följande föreställningar ingår i Koreografserien

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår