Skip to main content

The Red Pants Show

Vi erbjuder tillsammans med Cirkus i Väst en Cirkusturné med föreställningen The Red Pants Show - till ett subventionerat pris! Du som arrangör kommer endast stå för 50 % av gaget! Missa inte detta erbjudande! Som riksteaterförening kan ni också söka repertoar- och publikstödet för att arrangera denna föreställning. 

Turnéperioden är 22 oktober till 21 november 2021 och det är möjligt att boka såväl offentliga familjeföreställningar som skolföreställningar. I samband med föreställningarna erbjuds också Prova-på-Cirkus, anmäl gärna intresse för det när du gör din bokning. Deadline för bokning var 30 maj 2021


THE RED PANTS SHOW

Två vänner, ett par röda byxor, jazzmusik – och ett eget universum 

I ”The Red Pants Show” får vi följa Philo och Felix på deras akrobatiska resa mot att få hissa flaggan, de röda byxorna i deras eget universum. Färden är full av våghalsiga balansakter, musik, humor och hänförande samarbete.

De röda byxornas universum är en fantasifull plats där vänskap, tillit och glädje verkar som ett lyckopiller i samhället där allting ska vara perfekt, seriöst och där ingen och ingenting får sticka ut. Här, i deras universum, är glädjen nyckeln till kreativitet och frihet.

Under föreställningen förändras scenen hela tiden och varje objekt blir till cirkusrekvisita. Vi möts gång på gång av nya överraskningar när Philo och Felix bygger upp stämningen mot den stora finalen – från enkel balansgång till högklassig akrobatik där artisterna flyger genom luften! Från 4 år och uppåt.

 

 

 

BOKNING
Riksteatern Väst har ett uppdrag att främja cirkus i Västra Götaland, därför kommer bokning och turnéläggning av The Red Pants Show att ske av oss. Kontakta Louise Morberg, 076-651 66 15, Louise.Morberg@riksteatern.se

Deadline för bokning var 30 maj 2021

 


Pressmaterial

Pressmaterial hittas här!


Turnéplan

Turnéplan hittas här!


Philomène Perrenoud och Felix Greif tog examen vid DOCH (Dans och Cirkus Högskolan) 2018 i Stockholm. Deras huvuddisciplin är språngbräda men de har också andra discipliner som lina, trapets, parakrobatik, perchpole med mera. Tillsammans har de startat Team Red Pants under sin utbildning I Stockholm, först som en trio som turnerade i Schweiz med Circus Monti och nyligen så var de med i föreställningen BLOOM med Cirkus Cirkör. De har precis skapat sin första föreställning som duo: The Red Pants Show, som ska ha premiär i maj 2021.

Musik: Binson, Loulou, Baha, Surf av Bruut
Regiöga: Benjamin Kuitenbrouwer
Foto: Einar Kling Odenkrants
Video: Florence Gross
Kostym: Bitte Palm
Residens: Jonk! Scenkonst, Subtopia, Dynamo, Nykvarns Kommun

 

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår