Skip to main content

Biljetter VÅREN 2023

Scenkonst Östersund är en ideell teaterförening som bildades redan 1933.Vi har i uppdrag av Östersunds Kommun att arrangera varierande och kvalitativ scenkonst till ett bra pris för vår publik.
Eftersom vi är helt beroende av att våra medlemmar stöttar oss i vår verksamhet med sitt medlemskap har vi en särskild turordning på försäljningen av biljetter.

Du kan boka dina teaterbiljetter hos Scenkonst Östersund under tiden
9 januari- 15 maj 2023.

Fr.o.m. 2 februari släpps kvarvarande biljetter på vår hemsida: www.riksteatern.se/ostersund. Där tillkommer en förköpsavgift på 10:-/biljett.

ABONNEMANG - BILJETTER

Abonnemang
Att som medlem köpa minst 3 st. föreställningar per säsong.

Under abonnemangsperioden, 9 januari-29 januari, tar vi emot och fördelar abonnemang och lösa biljetter enligt nedanstående turordning, beställningarna behandlas efter ankomstdatum:

  • Abonnemang (man måste vara medlem för att boka abonnemang)
  • Lösa biljetter till medlemmar
  • Lösa biljetter till övriga

Beställningar under denna period hämtas på Storsjöteatern 30-31 januari 10.00-18.00.

Bonusbiljett: Du som köper biljetter till minst 3 föreställningar, gäller även studerande, får en bonusbiljett till en 4:e föreställning gratis, om abonnemanget hämtas ut under angiven utlämningstid. Du får välja bonusbiljett mellan några produktioner som bestämts av Scenkonst Östersund.

Vänligen ta med ert Scenpasskort vid utlämningen för underlättande av medlemsregistrering. Det går även bra att ny-anmäla sig som medlem då.

För att teckna abonnemang krävs ett medlemskort, det kostar 160:-/år och gäller för två personer.

RABATTER

Barn och heltidsstuderande betalar 90:-/bilj.

Du som är medlem kan köpa biljetter till barn/barnbarn i familjen som är under 18 år för endast 50:-/bilj. Gäller då barnen/barnbarnen går tillsammans med minst en vuxen familjemedlem.Vissa undantag gäller för de rabatterade biljetterna. Vi reserverar oss för slutförsäljning, först till kvarn……

Föreställningarna börjar 19.00
Var vänlig respektera föreställningarnas starttider!

Köpta biljetter återlöses ej.

Hjälp oss bli en ännu större och starkare arrangör! Bli medlem idag! 😊

 

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår