Är du vår nya verksamhetsledare?

Växjö Teaterförening är en ideell förening som är en del av Riksteatern. Vårt uppdrag är att arrangera professionell scenkonst i Växjö kommun – scenkonst för alla överallt! Nu söker vi en verksamhetsledare:

Verksamhetsledare – Scenkonst

Vi söker dig som vill jobba med att arrangera scenkonst i Växjö!

Som verksamhetsledare planerar, bokar och genomför du olika typer av scenkonstarrangemang. Du tar fram marknadsföringsmaterial som annonser och program, ansvarar för webbplats och sociala medier. I rollen som verksamhetsledare ingår också administration av föreningsarbete, ekonomisk uppföljning och planering. En del av arbetet sker på kvällar och helger under arrangemangen, men det ger dig också en möjlighet att uppleva mycket scenkonst. Arbetet är självständigt, men sker i nära samarbete med styrelsen som leder arbetet. Många arrangemang görs tillsammans med andra intressenter och samarbetspartners.

Det är viktigt att du kan jobba strategiskt och har lätt för att samarbeta. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och kunna jobba i program som Word och Excel och gärna även MailChimp och InDesign. Det är bra om du har examen från kulturledarprogrammet eller motsvarande kunskaper samt erfarenhet av ideellt arbete inom scenkonst och kultur.  

Mejla din ansökan med personligt brev och cv till asa@hovrell.com och berätta varför du är rätt person för jobbet! Vi hanterar ansökningarna löpande, så skicka in så snart som möjligt, dock senast den 9 augusti 2020. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om Växjö Teaterförening och Riksteatern på riksteatern.se/vaxjo och www.riksteatern.se.

Vill du veta mer om jobbet kan du kontakta föreningens ordförande Åsa Hovrell, tel 070-24 33 772 (kvällstid) eller kassör Iréne Kleven, tel 070-819 07 98.

Välkommen med din ansökan!

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår