9 mar|Säffle

Dream a little Dream of Me - en nostalgisk humor resa till Hollywoods glansdagar

Musikteater Show

En varm och rolig berättelse om att hitta en plats där man känner sig hemma. Olivia och dragspelaren/ pianisten Bjarne delar med sig av iakttagelser, kulturskillnader och möten från åren som artister i New York och Europa. Stärkta av Sinatra, Fred Astaire, Zarah Leander och Piafs mest älskade sånger tar de med publiken från en lya i NY via Carnegie Hall för att landa i kärlekens stad Paris. Galet, tänkvärt och himmelskt vackert!

"En föreställning i världsklass!" Lomma-Bjärred Riksteaterförening.

Det blir allsång till italienska smörsånger och smäktande Piaf-chansonger. Olivia tar sig en svängom med någon ur publiken och Bjarne bidrar med skvaller och agerar ”stand in” för de olika figurerna i duetter och medleys. En underhållande föreställning som lockar till skratt och gråt och väcker minnena av legenderna från Hollywoods glansdagar till liv.

"Jag var helt uppslukad. När hon sjöng den sista sången rann tårarna nedför kinderna", som en publikmedlem uttryckte det.

Sångerna i urval: Top Hat - Cheek to Cheek – La Vie en Rose –
Jag vill ha en Gondol - That’s Amore - That’s Life

Medverkande

Olivia Stevens, skådespelerska & sångerska, Bjarne Lundin, dragspel och piano

Konstnärligt team

Regi: Johan Huldt. Skådespelerska: Olivia Stevens. Manus: Huldt, Stevens & Löwdin. Arr, piano & dragspel: Bjarne Löwdin. Scenkostym: UWS, New York & Stockholmsoperan. Producent: OSP, Karin Switz & Staffan Berg

Turnéplan