Bild: Laszlo&Tear

28 apr|Kristianstad

Laszlo&Tear – The American Songbook (på Svenska!)

Musik Show

MALENA LASZLO & MAGNUS TEAR är sångduon LASZLO&TEAR. Tillsammans har dom valt ut ett 30-tal av sina favoritsånger ur den Amerikanska sångskatten, översatt och tolkat dem i en alldeles egen ny show på svenska

I The American Songbook – på Svenska! blir Leon Russels The Masquerade”till Ensamlek för två, Billie Holidays hit How Deep is the Ocean blir Hur Djupa är Haven?, countrydängan How's the World Treating You? blir Säg Hur Är Det Med Dig?, Joni Mitchells Both Sides Now blir Från Alla Håll och Pinks superhit Just Give Me A Reason blir Ge Mig Bara Fingret i Malenas och Magnus version.

I Laszlo&Tears version av The American Songbook kommer publiken även få höra alldeles färska nytolkningar av nyare amerikanska kompositörer som de valt att lägga till i denna eminenta skara!

Premiären skedde mycket lämpligt till Alla Hjärtans Helgen den 13e & 14e februari 2015 i Malmö på underbara Victoriateatern.

Orkester och arrangemang under ledning av Mikael Sundin.Se och lyssna på Laszlo&Tear på http://laszlotear.com

Malena Laszlo är en svensk musikalartist, sångare/skådespelare född i Lund. Sedan genombrottet har hon haft ledande roller på Dramaten i Stockholm, arbetat med världsberömda Ingmar Bergman, både i Sverige och New York, USA, spela drama och komedi på scen, film och tv och har även haft ledande roller i musikaler i Sverige. Hon är frontsångare i orkester Ambassadör och hennes repertoar omfattar klassiska Broadway-hits, filmteman, James Bond teman, jazzstandards, evergreens och franska chansons. Malena är också innehavare av ett inofficiellt rekord: att vara den sångerska som har uppträtt flest gånger på Nobelfesten i Stockholms stadshus.
http://malenalaszlo.com

Magnus Skogsberg Tear. Skådespelaren, regissören och kreatören som kom ut som sångare 2009. Magnus spelar Sebastian i ICA:s reklamföljetong och är en kreativ mångsysslare som har ett eget designföretag, Skogsberg&Smart, varit följetongsskådis i Storstad på 90-talet samt regisserat avsnitt för Rederiet, Tre Kronor och 100-tals reklamfilmer. Sedan 2009 sjunger han i duon Sean-Magnus som med föreställningarna Sean-Magnus Älskar Man och Sean-Magnus Kommer Igen.
http://skogsberg.se

Medverkande

Malena Laszlo
Magnus Skogsberg Tear
Mikael Sundin
Anna Vallgren
Robert Erlandsson
Ola Bothzén

Konstnärligt team

Malena Laszlo, Magnus Skogsberg och Mikael Sundin.

Producent

Tjeinch

Turnéplan