Copyright: Frida Selander

1 okt|Kramfors

När du går på känsla är du alltid i tid

Musikteater

Frida Selander gör föreställning av sitt senaste album – en upptäcktsfärd bland regnbågar, spindlar, trasiga krukor, strömavbrott och tårar.

När Frida Selander gör föreställning av sitt senaste album tar hon äntligen ut sin filosofiska och berättande sida. När du går på känsla är du alltid i tid är en upptäcktsfärd bland regnbågar, spindlar, trasiga krukor, strömavbrott och tårar. Ensam med sin gitarr, och med rösten och texterna i fokus berättar hon historier om förgänglighet, om att öppna sitt hjärta, om det ömtåligaste i människor och om att hitta rätt nyckel till rätt dörr.

Hon är som ingen annan, Frida Selander, med en röst lika förförisk som uppriktig. När hon nu släpper sitt tionde album När du går på känsla är du alltid i tid väljer hon att sjunga på svenska, och kommer närmre än vi trodde var möjligt. Ensam med sin gitarr gör Selander en musikaliskt avskalad föreställning, där hon tillåter sig själv att fördjupa berättandet.

På ett säreget vis lyckas föreställningen både prata med sin samtid och erbjuda förtröstan, genom Frida Selanders närvaro. Som en självklar stjärna på den västerbottniska musikhimlen lyser hon. I över 15 år har hon gett ut musik och jämförts med storheter som Nina Simone, Patti Smith och Jeff Buckley men hon är med sitt obestridliga och starka uttryck allra mest sig själv.

Medverkande

Frida Selander

Konstnärligt team

Av & med: Frida Selander
Koreografi- och regiöga: Björn Säfsten
Regiöga: Anna Azcárate
Show design:
Ljus- och ljudautomatisering: Erik Rosales
Scenografi: Eva Marklund
Ljudproducent: Oskar Sandlund
Stylist: Monika Kichau

Producent

Frida Selander

Turnéplan