Skip to main content
Foto: Krists Luhaers

Biljetter

Det finns två sätt att köpa biljetter till våra föreställningar

 

1. Tickster

Via knappen Köp biljett vid varje föreställning här på webbplatsen kommer du direkt till aktuellt evenemang på Tickster. Klicka här för att komma till vår Tickstersida

2. Innan föreställningen

Du kan också betala direkt i kassan innan föreställningen. Kassan öppnas 1 timme innan föreställning. Det går att betala kontant eller med Swish.

 

Warning Exclamation Caution - Free vector graphic on Pixabay

Med anledning av covid-19/Corona-viruset uppmanar vi er
till förköp av biljetter via Tickster. Detta för att undvika
eventuell trängsel vid entrén och biljettluckan.

Uppdatering november 2021

Vaccinationsbevis krävs för våra evenemang från och med 1 december 2021. Du behöver även ta med dig legitimation. Personer under 18 år är undantagna.

Nytaget covid-test godkännes ej. Du som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 kan i mån av plats tilldelas en avskild sittplats.

Kom i god tid innan föreställning då inpasseringen kan ta längre tid. Håll avstånd och undvik trängsel i foajén samt vid in- och utsläpp till salongen. Möjlighet till handdesinfektion finns.

 

Vaccinationsbevis

Vaccinationsbevis kan beställas på www.covidbevis.se


Till dig som saknar e-legitimation men har en folkbokföringsadress 

För personer utan e-legitimation tar det längre tid att beställa ett vaccinationsbevis eftersom det blir fler manuella moment för att säkerställa att alla vaccinationsbevis hamnar hos rätt personer. Så är det redan idag och det kan bli ännu längre väntetider nu när vaccinationsbeviset ska användas nationellt. Om du inte vill vänta i onödan uppmanar vi dig som ännu inte har skaffat e-legitimation att göra detta, till exempel i form av ett mobilt bank-ID. Då kan du beställa ditt vaccinationsbevis på bara några minuter.

https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/du-som-inte-anvander-e-legitimation-eller-saknar-folkbokforingsadress/

 

Biljettpris 

(om inget annat anges)

  • Ordinarie: 160 kr
  • Scenpass: 140 kr
  • Barn och skolungdom (upp till 19 år): 80 kr

 

Garderob

För allas trevnad och säkerhet lämnar vi eventuella ytterkläder och stora väskor i garderoben i foajén. Vid en eventuell utrymning kan detta utögra en snubbelrisk i den mörklagda salongen. Garderoben är obligatorisk vid alla offentliga evenemang. Både på Kramfors Teater och Babelsberg.

 

Tillgänglighet

Rullstolsplatser 
På Kramfors Teater finns två balkonger med sex rullstolsplatser på vardera sida. Dessa går att reservera i Tickster. På Babelsberg är salongsgolvet plant och stolsplaceringar anpassas vid olika föreställningar. På båda teatrarna finns en handikapptoalett.

Hörslinga
Kramfors Teater är utrustad med hörslinga.

 

 

Fika i pausen

Under vissa föreställningar kan du köpa fika och tilltugg:
bakverk, godis, kaffe, té, saft och läsk med mera.
Det finns gluten- och laktosfria alternativ.

 

 

 

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår