Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content
Foto: Krists Luhaers

Biljetter

imagezgnl4.png  Köp biljetter via Tickster

Via knappen Köp biljett vid varje föreställning här på webbplatsen kommer du direkt till aktuellt evenemang via Tickster. Eller så klickar du här för att direkt komma till vår Tickster–sida

Köp biljetter innan föreställningen

Du kan också betala direkt i kassan innan föreställningen. Kassan öppnas 1 timme innan föreställning. Det går att betala kontant eller med Swish.

     Biljettpris 

Admission tickets emoji clipart. Free download transparent .PNG | Creazilla

      • Priset på biljetter varierar mellan föreställningarna. Bland annat utifrån producentkostnader, föreställningslängd och om den riktar sig mot en vuxen eller ung målgrupp. Ibland kan särskillda grupprabatter kan förekomma. Via Tickster ser du biljettpris för berörd föreställning.
      • Med Scenpasset får du rabatterade biljetter till en mängd teaterar över hela Sverige – även på föreställningar som arrangeras av oss. Scenpasset får du när du blir medlem i Riksteatern

 Om du väljer Kramfors Scenkonst som din lokalförening  stöttar du kulturlivet i Kramfors.

  

hanger-34102_1280.png   Garderob

För allas trevnad och säkerhet uppmanas du att lämna eventuella ytterkläder och stora väskor i garderoben i foajén. Vid en eventuell utrymning kan detta utögra en snubbelrisk i den mörklagda salongen. Garderoben är obligatorisk vid alla offentliga evenemang både på Kramfors Teater och Babelsberg.

 

International Symbol of Access - Wikipedia    Tillgänglighet   

På Kramfors Teater finns två balkonger med sex rullstolsplatser på vardera sida. Dessa platser kan köpas direkt i Tickster.

Kramfors Teater är utrustad med hörslinga.

På Babelsberg är salongsgolvet plant och det finns dörrtrösklar. Publikplaceringar anpassas efter producenternas förutsättningar.

Båda teatrarna har tillgänglighetsanpassade toaletter.

 

fika.png  Fika i pausen

Under vissa föreställningar kan du köpa fika och tilltugg: bakverk, godis, kaffe, té, saft och läsk med mera. Det finns gluten- och laktosfria alternativ.

 

8051530-4046408236-removebg-preview(1).png Att gå på scenkonst med barn och unga

 

G4-Akutsjukhus_1200x1200-1018733440.png Stanna hemma vid förskylning

Om du känner dig förkyld, snälla stanna hemma för att skydda dig själv och andra.

När ska jag avstå från evenemangsbesöket?

Det är svårt att säga exakt när man bör stanna hemma, men om du känner dig sjuk är det bäst att avstå för att undvika att smitta andra och för att främja din egen återhämtning. Hade du stannat hemma från jobbet så borde du stanna hemma från evenemangsbesöket också. Ta hand om dig själv och bidra till att hålla vårt teatergemenskap tryggt och friskt. Kontakta 1177 för rådgivning om du är osäker på dina symptom.

Tänk på att:

  • Stanna hemma om du har feber.
  • Smittorisken är högst i början av förkylningen.
  • Kom ihåg att tvätta händerna regelbundet och hosta i armvecket – oavsett symptom.

En förändrad syn på hälsa efter pandemin

Coronapandemin har förändrat vår syn på att vara sjuk. Nu stannar de flesta hemma när de känner sig sjuka för att minska risken för smittspridning och för att främja sin egen hälsa.

Om smittspridningen ökar igen

Det är svårt att förutse framtiden, men om smittspridningen återigen ökar är det viktigt att följa råden från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter.