Skip to main content

25 aug | Osby

Säsongsintro Riksteatern Osby och Malmö Opera

Riksteatern Osby presenterar kommande säsong tillsammans med Malmö Opera.

Häng med när operasångerskan Emma Lyrén Fernandez och trombonisten Martin Hultkvist skvallrar om allt som är värt att veta om vår kommande säsong.

Tillsammans med pianisten Albert Van Pham ger de sig ut i Skåne för att presentera säsongen 2022/23 med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken. Emma, Martin och Albert tar med publiken på en teatralisk, musikalisk och magisk resa genom de olika uppsättningar som Malmö Opera sätter upp säsongen 2022/23.

Med sång, musik och berättelser guidar de publiken genom välkända operaklassiker, familjemusikal, balett och gamla favoriter såväl som nytt och experimentellt.

Mezzosopranen Emma Lyrén Fernandez är solist på Malmö Opera och har gjort roller i ett stort antal operor och även några musikaler; Jesus Christ SuperstarTusen och en nattMadame ButterflyHans och GretaLa traviata och många fler.

Martin Hultkvist är trombonist i Malmö Operaorkester. Han verkar även som sångare och har framträtt som solist med bl a Malmös och Helsingborgs symfoniorkestrar i verk som Bernsteins CandideBachs JuloratoriumMozarts Requiem och Händels Messias.

Albert Van Pham är masterstudent vid Malmö Opera Academys repetitörsutbildning. Han har en duo för fyrhändigt piano tillsammans med Miyu Manabe och de har framträtt i Paris och Osaka. Albert anlitas även som kammarmusiker och ackompanjerar ofta sångare.

 

MEDVERKANDE

SOLIST Emma Lyrén Fernandez
TROMBONIST Martin Hultkvist
PIANO Albert Van Pham*

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår