Skip to main content

Kontakta oss

Maila oss: skane@riksteatern.se


Besök oss: Riksteatern Skåne, Bergsgatan 29, 214 22 Malmö

Vårt kansli ligger centralt i Malmö, i Mazettihuset, den gamla chokladfabriken. Mazettihuset är låst. Ring på och identifiera vem du är så släpper vi in dig. 


Personal hos Riksteatern Skåne

Profilbild på Linnea Bergström

Linnea Bergström, scenkonstkonsulent - Förenings- och arrangörsutveckling, kommunikation 

Kontakta mig om du har förenings- eller arrangörsfrågor eller behöver rådgivning om repertoar, marknadsföring, publikarbete med mera. Kurser och inspirationsträffar, omvärldsbevakning samt arrangörsstöd för arrangörer. Du kan också kontakta mig om du har frågor om kommunikation, nyhetsbrev och sociala medier. 

linnea.bergstrom@riksteatern.se, 072-180 90 65

 

Claes Forsell Andersson, Scenkonstkonsulent – Dansutveckling

Kontakta mig om regional dansutveckling. Att hitta till dansen, att arrangera dansföreställningar, hur dansen kan utvecklas i din kommun och projekten KOKO/Kommunkoreograf samt Skapa Dans. 

claes.forsell-andersson@riksteatern.se, 072 – 180 90 64

 

Cecilia Dellow, Scenkonstkonsulent – Barn & Unga

Kontakta mig om regionala satsningar för Barn & Unga. Att hitta repertoar för Barn & Unga, att arrangera föreställningar för Barn & Unga, KulturCrew - unga arrangörer, Länk - ung dramatik, Scenkonstdagarna Barn & Unga - utbud för repertoar och Scenkonstsubvention - söks av kommun för scenkonst på skoltid.

cecilia.dellow@riksteatern.se, 072 – 180 90 62

 

Fereshteh Hatami, Ekonomiansvarig

Kontakta mig om fakturor och ekonomihantering

fereshteh.hatami@riksteatern.se, 072 – 180 90 61

 

Karin Holmström, Regional samordnare för KulturCrew

Kontakta mig om KulturCrew - ungas delaktighet i kulturarrangemang för dig som förening, kommun, arrangör, producent och ung deltagare. 

karin.holmstrom@kulturcrew.se, 072-180 90 66 

 


Personal hos Riksteatern 

Emilie LarssonRiksteaterns Distriktsansvariga för Södra Sverige – Skåne, Jönköpings län, Kronoberg, Blekinge och Kalmar län.

Emilie är anställd av Riksteatern nationellt, har arbetsplats på Riksteatern Skåne i Malmö och ansvarar för försäljning av Riksteaterns produktioner i södra Sverige.

Kontakta mig om du har intresse av att köpa Riksteaterns egna produktioner eller frågor om en specifik produktion från Riksteatern.

emilie.larsson@riksteatern.se, 08 – 531 994 17   070 – 682 97 04

Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår