Skip to main content

Biljetter

Det finns tre sätt att köpa biljetter till våra föreställningar.

1. På webbplatsen www.entresundsvall.se
Via knappen Köp biljett vid varje föreställning på Facebook och på vår hemsida, kommer du direkt till aktuellt evenemang på Entré Sundsvall.

2. Entré Sundsvall
Köp dina biljetter över disk på Konsertteatern, Köpmangatan 9, Sundsvall.

Öppettider:
Vardagar mellan kl 11.00-14.00

Telefonbokning:
Du når entré under deras öppettider på Tel: 060-15 54 00

3. Innan föreställningen
Om det finns biljetter kvar på föreställningsdagen kan du även köpa biljett på plats. Biljettkassan öppnar en timme innan föreställningen börjar. I biljettpriset inkluderas alltid en serviceavgift.

Rabatter
Riksteaterns medlemskort - scenpasset ger alltid en viss rabatt per biljett. Rabatten varierar, se respektive föreställning för scenpasspris.
Är ni en större grupp som önskar gå på våra föreställningar, hör av er till oss scensundsvall@riksteatern.se så hjälper vi till med bokning och grupprabatt.


Vad händer om evenemanget ställs in?
Vi gör alltid vårt bästa för att informera och vi ber er hålla er uppdaterade genom vår hemsida och Facebook-sida. Om föreställningen flyttas till annat datum, behåll din biljett för den gäller vid det nya föreställningstillfället. I händelse av inställt arrangemang är kunden ansvarig för att kontakta arrangören för återbetalning. Detta ska ske senast en (1) månad från evenemangsdatumet. 

Övrig information
Inget insläpp efter föreställningens början.
Ingen fotografering under föreställning.
Inga ytterkläder i salongen.


Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår