Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content

Samarbeten

Välkommen till  den sörmländska idyllen!

Våra samarbetspartner för boende och mat i Trosaområdet ser du nedan. Klicka på namnen så kommer du till respektive hemsida.

Sund Nergården 

Hotellet har inga korridorer utan alla rum har direkt access från trädgården som är stor nog för att du ska kunna hitta din alldeles egna favoritplats. Under sommarsäsongen erbjuder vi också två mycket populära Glampingtält med terrasser och vacker utsikt över sjön. I trädgården finns varmt utomhusbad och sommartid en uppvärmd swimmingpool. Om du följer stigen ner för slänten till sjön hittar du den vedeldade bastuflotten som kan nyttjas året runt. Våra bad ingår när du bokar rum hos oss och är endast för boende gäster. När du bokar din övernattning hos oss ingår det som vi kallar för Rum, Mat & Mera i priset.

Trosa Stadshotell & Spa

Ett genuint och charmigt familjeägt hotell vid torget, fem minuters promenad från hamnen. Hotellet är drygt 150 år och varligt renoverat med individuellt inredda rum, god mat och dryck i gamla matsalar eller i en modern bistro och sommartid ute på gården. Konferensmöjligheter och fri parkering även laddning för elbilar.

Vi är en kontantfri anläggning.

Två Små Svin B&B

Vi är en smørrebrød restaurang och erbjuder charmigt personligt boende beläget i Trosa Stad, några rum ligger med utsikt mot trädgården och Trosa Ån och några rum har utsikt mot Östra Långgatan och trädgården. I huvudbyggnaden finns reception, kök, bar och matsalar. 

Vi är ett kontantfritt B&B.

Trosa Matstudio

Välkommen till Trosa Matstudio! Vi serverar säsongsbetonade rätter med eleganta tillbehör i hemtrevlig skärgårdsmiljö. Vår nyrenoverade restaurang längtar efter att servera er!

Bergs Gård

Välkommen till en av Sörmlands äldsta gårdar, som drivs av familjen Jonsson sedan sex generationer.

Bergs Gård ligger intill sörmlands vackra kust, strax utanför Trosa. Här kan man bo lantligt på gården eller vid våra hus vid havet. Vi är en Upplevelsegård som utöver boende och mat kan erbjuda naturnära aktiviteter för alla åldrar.

Bergs Gård MTB-arena erbjuder teknikbanor och ledcykling i skogen, cykeluthyrning och kurser. På gården finns klättervägg och lek för barn och möjlighet att träffa gårdens djur. Vi har ett tillgänglighetsanpassat promenadstråk i vår vackra Ekhage (1 km). Hos oss är dagarna både fartfyllda och vilsamma beroende på vilka aktiviteter du väljer. Kanske både och? Börja med MTB-cykling i skogen eller en fisketur till havs för att sedan avsluta med avslappningsmassage, bastu och utomhusjacuzzi.