Bli medlem

Ordinarie medlem: 150kr/år, samboende med ordinarie medlem: 80kr/år, under 26 år: 50kr/år

Som medlem i en riksteaterförening får du:

  • check Billigare biljetter till dans- och teaterföreställningar över hela Sverige
  • check Medlemstidningen Scenen två gånger om året
  • check Förmånen av att vara en del av en kulturrörelse med mängder av möjligheter att engagera sig

Välkommen som medlem i Riksteaterföreningen i Olofström

När du blir medlem i Riksteaterföreningen i Olofström får du ett unikt förmånskort, ett Scenpass. Med Scenpasset är du förmånsgäst på nästan alla teatrar i Sverige. Scenpasset är ett initiativ från Riksteatern som genom samarbeten med teatrar i hela landet kan erbjuda dig förmåner.

Scenpasset kostar 150 kronor/år för vuxna och 50 kronor/år för barn och ungdomar tom 25 år. Familjerabatt: Din familj blir medlemmar för endast 80 kronor/år och person. Förutom teaterföreningarnas repertoar så finns erbjudanden och förmåner kopplade till scenpasset via regionteaterar, stadsteatrar och övriga lokala teatrar.

Ja tack, jag vill bli medlem!

150 SEK
50 SEK

Jag blir medlem, får Scenpass Sverige, och säger OK till att ta emot information om mina förmåner från Riksteatern med partners inom Scenpass Sverige.

Din integritet är viktig för oss. Här kan du läsa om hur Riksteaterns teaterföreningar efterlever Dataskyddsförordningen, även kallad GDPR.

Registreringen lyckades! Välkommen som medlem i Riksteatern!

Du kommer att få ditt medlemskort, Scenpasset, hemskickat med posten inom två veckor, tillsammans med faktura för det kommande året - ditt första år som medlem.