Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content

Anmälan Ombudsträff

Snart är det dags för Riksteaterns kongress och Riksteatern Väst, tillsammans med Riksteatern Jönköpings län och Riksteatern Halland, bjuder in alla från våra tre regioner som ska delta på kongressen till en förberedande ombudsträff lördag den 6 maj.

Kongressen är Riksteaterns högst beslutande organ och där folkrörelsen fattar beslut om Riksteaterns framtida inriktningar. Det är en del formalia och förhandlingar under dagarna och för att kunna fatta väl avvägda beslut krävs det att man är förberedd. Men kongressen är också ett tillfälle för oss att mötas, skratta och uppleva gemenskap! Ombudsträffen är ett tillfälle för er att möta andra ombud, förbereda er tillsammans inför kongressen och skapa ett sammanhållet ”MittSydVäst-team”.

Vem kan anmäla sig?
Du som är vald att åka som ombud eller representant till Riksteaterns Kongress är välkommen.

Tid och plats
Lördagen den 6 maj kl. 13:00 – 17:00 i Göteborg.

Vi börjar dagen med en trevlig lunch. För den som önskar finns det möjlighet att se föreställningen Det var en gång på Grand Hôtel på GöteborgsOperans stora scen, till subventionerat pris. Start 18:00 2h 40 inkl. paus.

Kostnad
Deltagaravgift 200 kr/person inkl. måltider och fika. Önskar du biljett till föreställningen på kvällen tillkommer en kostnad på 300 kr/person (ordinarie biljettpris 695 kr). Max två biljetter per förening kan subventioneras. Därefter ordinarie pris i mån av plats.