Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content

Vidga Vyerna

Vidga vyerna är en serie tvärkonstnärliga samtal, seminarier och workshops för fördjupning inom danskonstens olika arbetssätt och metoder.

De nio olika paketen passar utmärkt som fristående event, soppscensprogram, eller som ett extra inslag tillsammans med en föreställning. Valet är ert och möjligheterna många!

Dessutom ger Vidga Vyerna ett gyllende tillfälle för publikutveckling! Eftersom att de olika paketen knyter an till andra konstformer och olika typer av sysselsättningar så är detta ett spännande sätt att nå ny publik som annars inte möter dans och teater primärt!

Utbudskatalogen för Vidga Vyerna hittas här!

Med bidrag från Västra Götalandregionens Kulturnämnd ger Danscentrum Väst och Riksteatern Väst er arrangörer en unik möjlighet att boka dessa program till fantastiskt subventionerat pris!

Programmen är bokningsbara för hösten 2021 och hela 2022. Vidga Vyerna är en satsning på den samtida dansen. Medverkande dansare och koreografer verksamma i Västra Götaland.

För bokning och mer info kontakta Louise Morberg på louise.morberg@riksteatern.se


Projektet Vidga Vyerna genomförs i samverkan med Danscentrum Väst, en organisation som förenar yrkesutövare inom den fria danskonsten i Västra Götalandsregionen. Läs mer om Danscentrum Väst här.