Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content
Polarfararna. Foto: Sören Vilks

Riksteatern möter publiken våren 2024!!

Välkommen till Riksteatern Gävleborg - vi jobbar för scenkonst i hela länet. För alla överallt.

Föreställningar i länet

Riksteatern Gävleborg arrangerar scenkonst och du är välkommen! 

Vårt gemensamma fokus under våren 2024 är att bjuda dig på en stor variation av föreställningar, det blir nycirkus, dans, teater och musik! Oavsett vart du befinner dig i länet så skall du kunna uppleva och ha tillgång till scenkonsten!Vi ser framemot att möta dig som publik. 

Här nedan har du alla föreställningar som visas i länet samlade. Kontakta gärna din lokala riksteaterförening eller annan berörd arrangör för att få veta mer om hur den föreställning du vill uppleva kommer att arrangeras.

 Hitta din förening här. 

Titta gärna runt på hemsidan för att läsa mer om vad Riksteatern Gävleborg arbetar med, hitta din teaterförening och kanske bli medlem för att påverka det sceniska utbud som finns i just din kommun.

Vi ses!

Inställd
Släpps {{performanceItem.postponedDay}} {{performanceItem.postponedMonth}}
Abonnerad Samarrangemang

{{::performanceItem.title}}

{{performanceItem.day}} {{performanceItem.month}} {{performanceItem.year}}, kl.{{performanceItem.startTime}} INSTÄLLD {{performanceItem.day}} {{performanceItem.month}} {{performanceItem.year}}, kl.{{performanceItem.startTime}}

{{ performanceItem.locationInfo }}

Producent: {{performanceItem.producer}}

Arrangör: {{performanceItem.orgName}} {{performanceItem.orgName}}

Bli en lokal Riksteaterförening

Som en lokal Riksteaterförening blir ni en del av folkrörelsen Riksteatern med möjlighet att påverka verksamheten och ta del av arrangörsstöd, Riksteaterns medlemsförmåner och mycket mer.

Läs mer