Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content

EXPO:SCENKONST

8-9 februari 2025 i Lund

EXPO:SCENKONST 2025 äger rum på Scandic Star i Lund. Scandic Star är ett konferenshotell i utkanten av Lund med 200 hotellrum, en stor öppen foajé, en mängd konferensrum och det bästa av allt – en teatersalong med 450 publikplatser.

När vi ändå testar en ny plats vill vi passa på att prova några nya grepp. Utöver den traditionella mässan, föreställningar och pitchpass kommer vi att ha en Work in progress-scen där producenter kan prova nya idéer och tankar eller ofärdiga föreställningar mot en publik. Vi kommer också att ha andra programpunkter, samtal och seminarier. Nytt för 2025 är också speed-dating mellan producenter och arrangörer!


Om EXPO: SCENKONST

Under EXPO: SCENKONST presenteras turnerande offentlig scenkonst från olika aktörer såsom fria producenter, länsteatrar, operor och Riksteatern. Publiken/ deltagarna består främst av ideella riksteaterföreningar men även kommunala arrangörer, lokalhållarföreningar och andra arrangörer av professionell scenkonst.

EXPO: SCENKONST arrangeras av Riksteatern Blekinge, Riksteatern Halland, Riksteatern Jönköpings län, Riksteatern Kalmar län, Riksteatern Kronoberg, Riksteatern Skåne och Riksteatern Väst.

Mer information om kommande EXPO:SCENKONST hittas på:  www.exposcenkonst.riksteatern.se