Skip to main content
Foto: Anthony Delanoix

Riksteatern möter en efterlängtad publik hösten 2020

Välkommen till Riksteatern Gävleborg - vi jobbar för scenkonst i hela länet. För alla överallt.

Föreställningar i länet

Äntligen kommer Riksteatern att få möta publiken igen. Som vi har längtat.

Vårt gemensamma fokus i höst är att bjuda dig på scenkonst och att du som publik ska känna dig trygg med att boka biljett och besöka våra riksteaterarrangemang, med tanke på den pågående pandemin.

Vi vill att du får en trevlig och givande kväll och känner dig säker. Därför kommer vi att göra vårt yttersta för att exempelvis undvika trängsel före och efter en föreställning samt hitta olika lösningar på plats för att minimera risken för smittorisk. Här delar vi alla ansvar med att hålla avstånd till varandra i lokalen men också att stanna hemma vid sjukdomssymtom.

Riksteatern förhåller sig till de riktlinjer som folkhälsomyndigheten rekommenderar gällande avstånd och publikstorlek och för hela tiden en dialog med berörda myndigheter om just detta. Vi har siktet inställt på framtiden och vill att så många som möjligt, under säkra former, ska kunna få dela kulturupplevelser med oss och andra i större utsträckning än vad som har varit möjligt under våren.

Kontakta gärna din lokala riksteaterförening eller annan berörd arrangör för att få veta mer om hur den föreställning du vill uppleva kommer att arrangeras. Hitta din förening här

Vi sätter din och allas hälsa främst. Med det sagt så ska du veta att vi har saknat dig och är väldigt förväntansfulla inför att få mötas.

Vi ses.

Inställd
Abonnerad Samarrangemang

{{::performanceItem.title}}

{{performanceItem.day}} {{performanceItem.month}} {{performanceItem.year}}, kl.{{performanceItem.startTime}} INSTÄLLD {{performanceItem.day}} {{performanceItem.month}} {{performanceItem.year}}, kl.{{performanceItem.startTime}}

{{ performanceItem.locationInfo }}

Producent: {{performanceItem.producer}}

Arrangör: {{performanceItem.orgName}} {{performanceItem.orgName}}

Bli en lokal Riksteaterförening

Som en lokal Riksteaterförening blir ni en del av folkrörelsen Riksteatern med möjlighet att påverka verksamheten och ta del av arrangörsstöd, Riksteaterns medlemsförmåner och mycket mer.

Läs mer
Denna sida använder cookies. Läs mer om cookies.
Jag förstår