Till innehåll
Barn och unga

Camp Riksteatern

Älskar du teater och dans och vill engagera dig i Riksteatern? Haka på någon av sommarens kurser där du får lära dig allt om hur man arrangerar en föreställning!

Att arrangera handlar om allt ifrån att boka och marknadsföra ett evenemang till att fixa fika och klippa biljetter. Låter det som något för dig? Camp Riksteatern är ett tillfälle att lära sig mer om arrangörskap, vare sig du är ny eller erfaren arrangör. Här har du möjlighet att träffa andra unga scenkonstintresserade som du får nya kunskaper och sommarminnen tillsammans med.

Camp Riksteatern är en kurs på tre dagar som riktar sig till dig som är 15–26 år och vill lära dig mer om scenkonst och hur man gör för att arrangera en föreställning. Genom praktiska övningar och workshops får du verktyg till sådant man kan behöva kunna som arrangör, om alltifrån bokning och budget till att hitta sin publik. Vi kommer förstås också att hitta på härliga kvällsaktiviteter tillsammans! Kurs, mat och boende är kostnadsfritt för dig som deltar.

I sommar kommer Camp Riksteatern anordnas på tre orter:
Vara i Västra Götaland, 16–18 juni
Läs mer

Söderhamn i Gävleborg, 16–18 juni
Läs mer

Dvärsätt i Jämtland/Härjedalen, 28–30 juni
Läs mer

Anmälan sker via respektive länk. Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon om du har frågor eller funderingar.
Vi ses i sommar!

Camp Riksteatern drivs genom projektet LänkArr på Riksteatern Barn & Unga

Kontakt

Märta Jungerfelt 
Projektledare,  Riksteatern, Barn & Unga 
Tel. 0702-150511
marta.jungerfelt@riksteatern.se