Till innehåll
Illustration: Johanna Kallin
Illustration: Johanna Kallin
Om oss

Riksteaterns samarbetspartners

Riksteatern är en turnerande scenkonstproducent som samarbetar med företag för att nå ut med scenkonst till alla. Vi har med klimat- och miljöperspektivet som en självklar del i turnéplaneringen och samarbetar med företag som har ett aktivt miljöarbete.

MTAB

Riksteaterns officiella transportpartner

Riksteatern har sedan många år samarbetat med transportföretaget MTAB som har lång och gedigen erfarenhet av att både transportera och hantera kompletta scenkonstproduktioner, turnétransporter och scenuppbyggnader. I MTABs fordonspark ingår både specialbyggda trailers och lastbilar i olika storlekar som kan hantera Riksteaterns olika turnéproduktioner.

Scandic Hotels

Riksteaterns officiella hotellpartner

Scandic Hotels finns över hela Sverige och är därmed en helt naturlig samarbetspart för Riksteatern som turnerar året om i alla delar av landet. Hotellkedjan arbetar sedan länge aktivt med hållbarhetsfrågor vilket är en viktig aspekt för Riksteatern.

Ska vi samarbeta och sprida kultur till fler?

Riksteatern arbetar med scenkonst och möter publik i hela landet. Vi har en omfattande verksamhet och erbjuder spännande möjligheter för dig som vill samarbeta med oss.

Tycker du också att det är viktigt att bidra till ett rikt kulturliv i hela Sverige? Och skulle ditt företag kunna vara en viktig pusselbit i att förverkliga detta? Vi söker samarbeten som är bra för alla parter: publiken såväl som företaget och Riksteatern.

Låter det intressant?

Kontakta gärna Riksteaterns affärschef Johan Mattsson för att få veta mer: johan.mattsson@riksteatern.se