Till innehåll
Foto: Urban Jörén
Foto: Urban Jörén
Riksteatern Crea / föreställningsarkiv

Tyst Teater Show med heta stolen (2008)

Teater, improvisation, poesi och gästartister är några av alla inslagen i en rolig, inspirerande och rafflande oförutsägbar show på teckenspråk. I heta stolen hamnar någon lokal person som på något sätt sysslar med kultur, på amatörnivå eller professionellt.

Några av Tyst Teaters mest rutinerade skådespelare Jianu Iancu och Gunilla Vestin Wallin är – tillsammans med Juli af Klintberg och Sebastian Embacher – värdar för årets händelserikaste show, Tyst Teater Show – med heta stolen.

Teater, improvisation, poesi och gästartister är några av alla inslagen i en rolig, inspirerande och rafflande oförutsägbar show. Tyst Teater Show spelas på teckenspråk och riktar sig till en vuxen publik, från gymnasiet och uppåt.

I heta stolen hamnar någon lokal person som på något sätt sysslar med kultur, på amatörnivå eller professionellt. Det kan till exempel vara en konstnär, amatörfilmare eller fotograf men också en lärare som brinner för sitt arbete och som kan inspirera publiken. Varje arrangör väljer själva ut en lämplig kandidat, ung eller gammal, som man bjuder in till heta stolen.

På teckenspråk, Show

Medverkande
Sebastian Embacher
Juli af Klintberg
Jianu Iancu
Gunilla Vestin Wallin

Produktion
Mask: Eva Rizell, Anna Olofson

Tyst Teater Show – med heta stolen turnerade hösten 2008

Vill du veta med om denna eller om andra produktioner av Riksteatern Crea? Kontakta oss här.