Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content
Foto: Andy Phillipson

What Will Have Been

Den australiensiska nycirkusgruppen Circa är tillbaka med en ny föreställning! What Will Have Been är en intim och gripande nycirkusföreställning som tänjer på gränserna för vad människokroppen kan göra.

Akrobatens mod blandas med dansarens skönhet när den australiensiska gruppen Circa utforskar och tänjer gränserna för vad nycirkus kan vara. Deras senaste produktion What Will Have Been är en intim, gripande och samtidigt halsbrytande nycirkusföreställning där kropparna är i ständig rörelse. Ömsom tätt sammanflätade, ömsom var för sig. Tre artister ackompanjerade av en violinist och elektronisk musik utmanar publikens föreställningar om människokroppens fysiska begränsningar. Våghalsigt och outsägligt vackert.

Om Circa
Den svenska publiken kunde se Circa senast 2011 och som kompani har de sedan 2006 turnerat i 33 länder på sex kontinenter. Deras produktioner får ett översvallande mottagande runt om i världen från såväl publik, arrangörer som kritiker. Circas signaturstil – att kombinera poetisk, fysisk skönhet, extraordinär cirkuskonst och en fördjupad användning av ljud, ljus och projektion – är både sensuell och storartad. En föreställning för alla som gillar dans, cirkus, nycirkus, visuella intryck eller helt enkelt en fantastisk helhetsupplevelse.

Konstnärlig ledare: Yaron Lifschitz

Följ dem på Instagram
instagram.com/circapresents

Lauren Herley, Daniel O’Brien och Keaton Hentoff-Killian. Violinist Lachlan O'Donnell

Konstnärlig ledare: Yaron Lifschitz, Ljusdesign/teknisk samordnare: Jason Organ, Kostymdesign Libby McDonnell, Scenografi: Jason Organ & Yaron Lifschitz, Producent Circa: Kate Fell

Producent

Riksteatern

Bilder

Foto: Andy Phillipson

Recensioner

Smålandsposten

2017-04-20

"Sinnligt och sofistikerat i våghalsiga nummer …/…jag glömmer tid och rum"

ltz.se

2017-04-06

"What will have been – Det på riktigt farliga"

Till recensionen