Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content
Foto: Sören Vilks

Goldbergvariationerna

Streetart,

Samtida cirkus

100 föremål i cirkusmagi för hela familjen

Goldbergvariationerna tar dig med på en resa bortom det vanliga, in i en värld av magi, kreativitet och förundran. Den här cirkusföreställningen är inte bara en show – det är en upplevelse som kommer att få dig att tro på det omöjliga.

Upplev en hisnande resa genom fantasifulla uppfinningar och överraskande kedjereaktioner som kommer att ta andan ur dig. Här kombineras dansakrobatik och magiska trick med egentillverkade musikmaskiner i en föreställning som inte bara underhåller utan också inspirerar till att se det extraordinära i det vardagliga.

Goldbergvariationerna passar hela familjen och bjuder in dig att ta del av en visuell och fängslande föreställning. Låt dig förtrollas av en magi- och cirkusföreställning för hela familjen som vibrerar av musik och överraskningar.

Titeln Goldbergvariationerna syftar både på cembaloverket av Johann Sebastian Bach, men också på den amerikanske serietecknaren Rube Goldberg – känd för sina teckningar av komplexa kaotiska maskiner, byggda av helt vanliga föremål.

Ett gästspel från Kompani Giraff.

Föreställningslängd: 45 min

Clemence De Felice och Filip Zahradnicky

Regi: Axel Adlercreutz
Scenografi & kostymdesign: Sus Soddu
Kompositör & Ljuddesign: Jonatan Eklund
Ljusdesign: Sofie Gynning
Maskdesign: Sophie Rockwell
Ljuddesigner: Sofie Gynning
Cirkusdramaturg: Viktoria Dalborg
Scenografisk medarbetare: Isak Elwin
Teknisk producent: Stefan “Drake” Karlström
Turnéledare: Alvin Lilliestierna

Producent

Kompani Giraff i gästspel för Riksteatern

Turnéplan