Facebook pixel Facebook pixel
Skip to main content
Foto: Urban Jörén

Jag är Sarah

Naket, roligt och livsbejakande om livet som dövblind.

Sarah Remgren, dövblind artist och författare, har accepterat sin vita käpp och att hon inte kan få körkort, men hon älskar livet. I Jag är Sarah berättar hon sin egen historia med självdistans och en stor portion humor. Hon berättar om fördomarna hon möter både som adopterad och dövblind. Om hinder i vardagen, men också om kärleken till livet, till sig själv, sin familj och sin sambo. Allt får plats i denna livsbejakande stand up-föreställning som ger nya perspektiv på dövblindas liv och utmaningar. Pjäsen är skriven av Sarah Remgren och regisseras av lovordade Josette Bushell-Mingo.Inslag TV4 Nyheterna 2015-04-07:


Material:
Program (pdf)

Vill du veta mer om dövblindhet?
Gå in på Nationellt Kunskapscenter för Dövblindfrågor, www.nkcdb.se

Sarah Remgren

Regi: Josette Bushell Mingo, Scenografi/kostym: Lotta Nilsson, Mask: Eva Rizell

Producent

Riksteatern

Recensioner

Sundsvalls Tidning

2015-05-07

"Och givetvis kan man inte annat än att beundra henne; hennes språk, hennes glädje, hennes självironi, hennes humor, hennes starka utstrålning, hennes sätt att tänka mycket och brett…"

Till recensionen

Barometern

2015-04-17

"Livfullt, personligt och med mycket humor berättade hon på teckenspråk om allt från sina katter och sin kära sambo till vardagliga problem som att gå in i dörrar och snubbla över saker [...] Tack vare Lotta Nilssons suggestiva scenografi med ljusspel i olika färger, både i fonden och i de vita käpparna på scenen, blev föreställningen också en visuellt spännande upplevelse."

P4 Radio Kalmar

2015-04-16

"Sarah spelar föreställning om att vara Sarah"

Till recensionen