22 feb|Hjärup

Oknyttsförvaltningen informerar!

Teater Barn/familj

Oknyttsförvaltningen åker runt på förskolor, bibliotek, kulturhus och andra institutioner för att tillsammans med barn och personal söka efter och informera om oknytt. Har ni varit med om oförklarliga saker i era lokaler? Har vantar och sockar försvunnit spårlöst, hörs det snarkningar från ventilationen eller har ni hittat underliga spår i sandlådan?

Detta är tecken på att ni kan ha oknyttsproblem. Hör genast av er till kommunens Oknyttsförvaltning så sänder vi ut en auktoriserad inspektör med avancerad undersökningsutrustning. Personal och barn informeras om oknyttens natur och historik. Tillsammans genomför vi en grundlig besiktning av lokalerna efter närvaro av exempelvis småknytt, tomtar och troll. Därefter utfärdas ett besiktningsbevis och en handslingsplan med förslag på ytterligare aktiviteter upprättas. Efter besöket uppmuntrar vi er att fortsätta arbetet med att uppnå goda oknyttsrelationer.

Skuggteatern har sedan 2013 letat oknytt i Umeå med omnejd. 2019 är förvaltningen på tillfälligt besök söderut. "Oknyttsförvaltningen informerar!" Är först ut i ett projekt där Banditsagor och Skuggteatern byter föreställningar med varandra.

Medverkande

Oknyttsförvaltare: Oskar Stenström

Konstnärligt team

Koncept: Skuggteatern
Regi: Emil Nilsson Mäki
Rekvisita: Peter Mollwing

Producent

Banditsagor

Turnéplan